Kakformar

Här på KitchenTime finner du kakformar i en mängd former och modeller som möjliggör bakning av olika sorters kakor. Våra tårtformar finns i varierade material, och vi har särskilt många varianter gjorda i praktiskt och tåligt silikon. Främsta fördelarna med silikon är att formarna är väldigt flexibla, värmetåliga och lätta att rengöra. Om du ska baka en klassisk sockerkaka finner du formar i flera olika varianter, alltifrån klassiska runda kakformar till blommor, slott och skepps-formade kakformar.

Här finns även pepparkaksformar för pepparkaksbak, och muffinsformar i varierade material för muffins och cupcakes. I vårt sortiment hittar du också klassiska kakformar som exempelvis madeleineformar eller sockerkaksformar. En madeleineform hjälper dig att få till perfekta små madeleinekakor. Vilken kakform du än väljer, om det så blir en pepparkaksform, sockerkaksform, eller en annan tårtform så är de alla till för att göra din bakning lite lättare- och framförallt vackrare!


Ett par av våra trendiga varianter vad gäller kakformar är Whoopie Pie form samt Cake Pops form och vill du prova något nytt och spännande rekommenderas dessa! Att göra Cake Pops är även mycket rolig bakning för hela familjen som du kan dekorera på många olika vis, bara fantasin sätter gränser.

Här hittar du även övriga formtillbehör så som kakring och kakmått. En justerbar bakring är särskilt smidig då du kan anpassa den efter önskad storlek. Ta dig gärna en titt i vårt sortiment här nedan där du hittar alla våra olika kakformar och kaktillbehör!

 

 

Läs mer
Sortera: 40 / 220 produkter

Visar 40 av 220 artiklar