Muffinsformar

I denna kategori hittar du ett stort urval av muffinsformar i varierade storlekar och material. Vi har flera olika formar och plåtar i silikon, vilka är flexibla och lätta att använda eftersom att muffinsen enkelt går att lösgöra ur formen efter gräddningen. Silikonformarna kan även diskas i maskin.

Här hos oss hittar du även söta muffinsformar och cupcakeformar i olika färger vilket gör att dina muffinsformar ger dina muffins karaktär. Vi har bland annat en cupcakeform med olika pastellfärger, och en andra former med mer neutrala färger. 

Med hjälp av en muffinform eller muffinsplåt som innehåller flera formar kan du enkelt kan baka många muffins på en och samma gång och formarna är dessutom återanvändbara. Våra muffinsformar i silikon gör så att dina muffins lätt släpper från din muffinsform. 

Flera muffinsplåtar finns med non stick-beläggning vilket gör att muffinsen är lätta att ta ur och att själva formen blir extra lätt att rengöra. Vill du baka muffins till ett festligare tillfälle och önskar vackert mönstrade formar har vi också snygga engångsformar för muffins och cupcakes i olika pastellfärgade mönster. Perfekt att ställa fram på det dukade bordet, till barnkalaset eller på picnic.

Här på KitchenTime finner du ett brett sortiment av bak- och muffinsformar med olika egenskaper som gör bakningen både effektivare och roligare!

 

 

Läs mer
Sortera: 40 / 48 produkter

Visar 40 av 48 artiklar