Välkommen till en värld full av god matlagning. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, inspiration och kökskunskap.
*Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig när som helst.
Vi blir ett med KitchenTime! Vi tackar för våra år som Kökets favoriter och välkomnar vår flytt till KitchenTime. Upptäck samma breda sortiment av köks- och bakprodukter online hos KitchenTime redan idag!
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
LAGERTÖMNING: upp till 80% på allt*! Just nu har vi högt tryck och längre leveranstider. Köp REA nu»
En passersil kan liksom sitt syskon durkslaget användas för att hälla av vatten när du kokat din råvara, och kan med fördel användas när du kokar mindre spannmål eller frön som exempelvis quinoa eller cous cous.
Några av våra favoriter är Exxents passersilar med dubbelnät i rostfritt stål som finns i två olika storlekar. Den mindre varianten, med en diameter på 7,5 cm passar även utmärkt för beredning av mer avancerade cocktails som behöver dubbelsilas.
En passersil är praktisk när du ska sylta och safta och vill undvika att få med bitar av frukt och bär. Passersilar är även behjälpliga när du tillreder puréer av olika slag och finns i modeller med praktiskt dubbelnät som gör att du kan få till en riktigt slät och fin puré. För dig som planerar att använda din passersil för beredning av puréer rekommenderar en rostfri passersil, eftersom en passersil som är rostfri kan diskas i diskmaskin efter användande.