Stekkärl

De allra flesta använder någon form av stekkärl nästan dagligen. I denna kategori ingår klassiska stekpannor i alla möjliga former och material, traktörpannor, grillpannor, stekgrytor, wokpannor, sauteuspannor samt pannkaks- och plättlaggar. Att steka sin mat är fantastiskt gott, men för att få bästa resultat är det viktigt att välja stekkärl med omsorg!

Olika typer av pannor har unika egenskaper som gör att de lämpar sig för olika typer av matlagning, bör rengöras på olika sätt och kombineras med olika typer av verktyg. En teflonpanna är exempelvis enkel att rengöra, men bör aldrig användas i kombination med verktyg i metall eftersom att den lätt tar skada. Gjutjärnskärl tål hög värme och har god värmefördelning, men bör inte diskas med diskmedel. Stekpannor utan beläggning kan användas för att steka mat på hög värme, medan keramiska pannor effektivt motverkar att maten fastnar i pannan. I vårt sortiment finns något för alla, oavsett vilken spis eller råvara du tänkt använda! Ett stekkärl av god kvalitet kan med rätt hantering hålla i många, många år.

Populära varumärken

Läs mer

Populära produkter