manufacturer logo
Grillpanna 28 cm med Valnötshandtag

Grillpanna 28 cm med Valnötshandtag - Skeppshult Gjutjärn

948.75 kr 948.75 kr 759 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
90 dagars öppet köp
  • Handtag i valnöt
  • Svensktillverkat hantverk
  • 25 års garanti
Fördelarna med gjutjärnsprodukter från Skeppshult är svåra att förbise när man väll upplevt dem. Pannorna och grytorna har en bra jämn värmefördelning, riktigt fin stekyta och fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Det är svensktillverkade hantverk som har en lång livslängd. Bara garantin är på hela 25 år.  

Skötsel: Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med hett vatten och utan diskmedel. För grovrengöring av pannan, täck botten av pannan med grovsalt. Värm upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter, häll därefter bort saltet och torka ur pannan med papper. Produkten får då en grå nyans vilket innebär att det går bra att bränna in produkten med nya rapsolja.

Non-stick
Tål ugn
Material Gjutjärn
Handtagets material Trä
Skötsel Bör handdiskas
Form Rund
Bredd/diameter 28 cm
Färg Svart

Artnr: 10034030

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
Beställde 20:00 söndag kväll fick leverans tisdag em tre dagar före julafton, kan det bli bättre. Julklappen mottogs med glädje.
för 5 månader sedan
4
4
4
4
4
Jag är nöjd med produkten vid påseende, tyvärr vet jag inte hur den fungerar vid stekning. Då det är present till min son som har födelsedag den 15 december. Men vår grillpanna fungerar helt okej dock inte köpt hos er, min förhoppning är att det blir samma resultat på denna grillpanna. Clare