manufacturer logo
HU-700 Vit kampanj

HU-700 Vit - Hurom

4 368.75 kr 4 243.75 kr 3 395 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
90 dagars öppet köp
  • Kraftull motor
  • Vunnit designutmärkelsen Red Dot Award.
  • Enkel att rengöra

Hurom slowjuicer i snygg vit design.

30% mer juice

Denna slowjuicer arbetar med ett lågt varvtal i två steg där ingredienserna först krossas för att sedan pressas försiktigt genom en finmaskig sil. Detta sätt att framställa juice ur frukt och grönsaker ger en mycket bättre juice än i den i jämförelse som framställs genom en råsaftcentrifug. Tack vare den skonsamma processen bevaras viktiga vitaminer, enzyner och andra näringsämnen betydligt bättre, dessutom utvinner en slowuicer ca 30% mer juice. 

Friskare och mer hållbart

Med denna slowjuicer kan du göra juice av i stort sätt alla typer av frukt, grönsaker eller nätter. Juicen kommer ut ur den ena pipen och avfallet kommer separat ur en annan pip. Juicen från en Hurom sowjuicer blir friskare och håller sig bättre än juicer som görs i en råsaftcentrifug.

Åtta gånger hårdare

Induktionsmotorn som Hurom slowjuicern är utrustad med är i stort sätt outslitbar och kvarnen är tillverkad i ett material som heter GE Ultem som är hela åtta gånger hårdare än det material som brukas användas av andra tillverkare.

Lågt varvtal

När du har använt din Hurom klart är det få delar som behöver rengöras, det görs enklast genom att skölja dem under rinnande vatten. Den arbetar dessutom med att lågt varvtal, vilket gör att den arbetar väldigt tyst (23 – 35 dB). Du kan med lätthet föra ett normalt samtal samtidigt som maskinen arbetar.

Just denna modell är en toppmodell från Hurom och har tilldelats Red Dot Design Award för sin design. 
Effekt 150 W
Volym 50 cl
Skötsel Rengöring under rinnande vatten.
Färg Vit

Artnr: 10023952

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (2)
för 6 månader sedan
5
5
5
5
5
Fantastiskt bra och smidig!
för 7 månader sedan
5
5
5
5
5
Positivt överraskad, mycket bra