manufacturer logo
Lökskärare utan uppsamlare kampanj -24%

Lökskärare utan uppsamlare - Alligator Family

411.25 kr 311.25 kr 249 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
90 dagars öppet köp
  • Hacka lök snabbt & enkelt
  • Enkel att rengöra, kan diskas i maskin

Med denna otroligt smidiga lökhackare från Alligator family blir det enklare än någonsin att hacka lök. Tårar är ett minne blott och du behöver inte längre dra dig för att laga rätter som innehåller mycket lök. Du kan även använda lökskäraren till att göra stavar av gurka eller kanske pommes frites. Ett annat smidigt användningsområde är till Pyttipannan.

Lökhackaren skär snabbt igenom löken med ett fingradigt rutnät av rakbladsvassa knivar. Eftersom löken är uppdelad i lager, segmenterad, så blir löken finhackad när man delar på lagren. Du får allltså perfekt hackad lök på nolltid. Lökhackaren levereras tillsammans med ett rengöringsnät som underlättar rengöringen. Det finns även möjlighet att välja till en praktisk uppsamlare, som gör att du kan hacka flera lökar på rad, utan att behöva flytta över hacket till en bunke.

Tryck gärna på play-knappen på produktbilden så hittar ni ett klipp som i äkta TVshop-anda visar hur fantastisk denna produkt är!

Material Hårdplast
Färg Grön
Skötsel Kan diskas i maskin
Tillbehör Inklusive praktiskt rengöringsnät

Artnr: 10000100

Så tyckte andra om produkten

4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
för 4 månader sedan
5
5
5
5
5
Alligatorn är en fantastisk hjälp i köket,Den tar ingen plats och tar bort tårarna ifrån lökhackandet!En produkt alla människor borde ha i kökslådan.
för 4 månader sedan
2
2
2
2
2
Svårhanterlig om man lägger i en halv lök o uppsamlaren far iväg av slaget.