manufacturer logo
Mineral B Pannkakspanna Ø 24 cm kampanj -24%

Mineral B Pannkakspanna Ø 24 cm - de Buyer

623.75 kr 473.75 kr 379 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
90 dagars öppet köp
  • Pannkakspanna från franska de Buyer
  • Gjord i kolstål som ger riktigt fin stekyta
  • Kan användas på alla värmekällor inklusive induktion

Få en äkta fransk restaurang-känsla i köket med denna högkvalitativa pannkakspanna från de Buyer.

Bättre ju mer den används

Pannkakspannan är en del av den snygga och högkvalitativa Mineral B-serien från de Buyer i kolstål, pannor som blir bättre och bättre ju mer du använder dem. Denna panna har långa kanter, vilket gör den perfekt för tillagning av pannkakor, omeletter eller varför inte råraka.

Fungerar på alla typer av värmekällor

Mineral B är de Buyers toppmodell som är tillverkad i extra tjockt lager plåt, detta gör att värmen fördelas bra och att den går att använda på alla typer av värmekällor, inklusive induktion. Pannan är behandlad med organisk bivax och har ett extra starkt handtag i härdat stål.

Stek med fördel in pannan

Innan du använder denna panna första gången ska du med fördel steka in den. Detta görs genom att först rengöra pannan med hett vatten, häll i ca 1 mm matolja i pannan och värm den tills oljan börjar att ryka, botten ska få en lätt brun färg. Häll ut oljan och torka ur pannan med vanligt hushållspapper och den är redo att användas. Om du har tillagad sura ingredienser, som exempelvis citron eller vitt vin, kan det uppstå lite ljusare fläckar på pannans stekyta. Fläckarna kan enkelt tas bort genom en ny instekning och försämrar inte pannans kvalité.

Tillsätter hälsosam järn till din mat

För att rengöra pannan ska den diskas med hett vatten och helt utan diskmedel. Alla pannor från de Buyer är fri från giftiga ämnen och avger små mängder av järn till maten, som är otroligt hälsosam.

Bredd/diameter 24 cm
Färg Metall
Non-stick
Material Kolstål

Artnr: 10028754

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (1)
för 9 månader sedan
5
5
5
5
5
Helt suverän! Blir bara bättre med tiden!