manufacturer logo
Stekpanna Ø 28 cm Ek, mässing kampanj -19%

Stekpanna Ø 28 cm Ek, mässing - Morberg

998.75 kr 811.25 kr 649 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
90 dagars öppet köp
  • Dubbla handtag
  • Ger bra stekyta
  • Passar alla spisar

Inspireras även du av Per Mobergs program "Vad blir det för mat?", dricker du hans populära rödvin "Moberg" eller följer du hans succé i "Sveriges Mästerkock"?

Morberg har fångat många hjärtan hemma i den svenska TV-soffan med "Vad blir det för mat?" och "Sveriges Mästerkock" och nu släpper Morberg en kollektion med klassiska och gedigna produkter, produkter som han själv använder i köket, som du kan ta del av och använda själv i ditt kök. 

"Ett av mina redskap som ligger mig extra varmt om hjärtat är den klassiska gjutjärnspannan. Den ska tåla tuffa tag och leverera ett fantastiskt resultat år efter år - det kan man lita på att min panna gör" - Per Morberg

Stekpannan är tillverkad i tåligt gjutjärn och han en rundad kant. Handtaget är tillverkat i massiv ek och har snygga detaljer i mässing. Morbergs stekpanna är förinstekt med svenskt KRAV-märkt rapsolja och går att använda på alla typer av spisar, inklusive glaskeramik och induktion.

En del av Per Mobergs kökskollektion fylld med gedigna kvalitetsprodukter att använda i generation efter generation. Produkter som Moberg själv använder i köket, och endast det bästa är bra nog. Han anser själv att bra redskap i köket är minst lika viktiga som kvaliteten på råvarorna. 

"Många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda - gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris" - Per Morberg.

Bredd/diameter 28 cm
Färg Svart
Handtagets material Trä
Tål ugn
Non-stick
Material Gjutjärn

Artnr: 10051909

Så tyckte andra om produkten

0
0
0
0
0
0.0 / 5 (0)