manufacturer logo
ULTRA LIGHT PRO Stekpanna gjutjärn 30 cm kampanj -16%

ULTRA LIGHT PRO Stekpanna gjutjärn 30 cm - Ronneby Bruk

1 098.75 kr 923.75 kr 739 kr
st
Välj en variant
Fri frakt!
Leveranstid:
365 dagars öppet köp
  • Gjutjärnets fina stekegenskaper
  • Smidig form
  • Fungerar på alla spisar

Gjutjärnspanna i lätt gjutjärn från Ronneby Bruk. Den är tillverkad av exakt samma råmaterial traditionellt sandgjutna, tyngre, gjutjärnspannor. Anledning till den här pannan är så lätt och lätthanterlig är för att Ronneby Bruk under flera års tid har utvecklat ett ny gjutarteknik som gör att de kan gjuta betydligt tunnare pannor utan att tappa de fina stekegenskaperna från en klassisk gjutjärnspanna. 

Tål höga ugnstemperaturer.

Skötselråd: Diska aldrig gjutjärn i diskmaskin. Vi rekommenderar att som regel endast skölja ur pannan direkt efter användning när pannan fortfarande är het. Detta brukar allt som oftast vara helt tillräckligt.

Bredd/diameter 30 cm
Färg Svart
Tål ugn
Non-stick
Material Gjutjärn
Skötsel
Induktion
Garanti
Materialinfo

Artnr: 10026993

Tillbehör

Så tyckte andra om produkten

5
5
5
5
5
4.8 / 5 (11)
för 10 månader sedan
5
5
5
5
5
Jag är otroligt nöjd! Den var lagom stor, bra form och lätt och smidig.
för 10 månader sedan
5
5
5
5
5
Riktigt bra stekpanna och för att vara gjutjärn så är den något lättare än en vanlig gjutjärnspanna men ändå med ungefär samma sköna gedigna känsla. Har testat att steka allt från svamp, pannkakor, kött och pastasåser utan att det bränner fast. Handtaget ligger skönt i handen och blir inte varmt när man steker i pannan.
för 11 månader sedan
5
5
5
5
5
riktigt bra stekpanna för billig penning.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Använt den en kort tid men så här långt verkar den suverän. Gillar gjutjärnets egenskaper. Bränner inte fast om du sköter den och oljar in den efter disk. Ja disk utan diskmedel naturligtvis. Bara varmt vatten. Tror att den bara blir bättre med åren. En nackdel så här långt är det något felvinklade, ja för mitt skåp iallafall, handtaget vilket gör att jag får hitta ett annat ställe för den. Men det går att lösa. Bra grejor det här!
ett år sedan
5
5
5
5
5
Jämnare färg på pannkakorna än i vår gamla gjutjärnspanna.
ett år sedan
5
5
5
5
5
Sjukt nöjd med denna panna då den inte är lika tung som andra gjutjärnspannor. Sedan snabbheten i leverans, ja det imponerar, inte sista gången jag köper här.
ett år sedan
5
5
5
5
5
förvånande lätt panna, lätt att rengöra
ett år sedan
5
5
5
5
5
Har använt den några gånger nu och är toppen ☺
ett år sedan
5
5
5
5
5
Superbra stekpanna, hyfsat plan yta och lätt att hantera.
ett år sedan
4
4
4
4
4
Stekpannan är lätt och fin, men trots att jag inte steker på högsta värme upplever jag att det bränner fast i botten och det är svårt att få bort. Hoppas att det blir bättre ju mer pannan används. Är glad att få slippas Teflon i alla fall.
ett år sedan
5
5
5
5
5
jag är jätte nojd med min stekpanna.
banner global