Global

Global

Global köksknivar är kända världen över för sin fantastiska funktion, och används av professionella kockar likaväl som passionerade hemmakockar. Global grundades 1985 i Japan och deras produkter har sedan dess spridit sig över världen tack vare sin popularitet och omisskännliga kvalitet. Global var det första varumärket som tillverkade helgjutna knivar, och fortsätter än idag att vara pionjärer inom tillverkningen av högkvalitativa köksknivar.

Global har genom åren vunnit flera prestigefyllda priser för sina olika knivmodeller, och du lär inte bli besviken om du väljer att investera i detta oumbärliga köksredskap! Alla knivar från Global är enkla att använda, har vass egg & är bekväma och lätta att hålla.

Skötselråd

Lämna aldrig din globalkniv odiskad utan skölj kniven direkt efter att du har använt den, torka den sedan noga och sätt den på plats i knivblock, magnetlist eller i knivlåda. Undvik att maskindiska kniven då maskindiskmedel utsätter kniven för våtblästring som gör den slå. Dessutom rör sig kniven i korgen under diskningen och eggen skär då lätt sönder korgen, gör skråmor på bestick eller slås hårt emot en annan kniv och skadar då eggen. Dessutom är risken att diskmaskinen inte startas på en gång, och kniven lämnas med matrester som kan skada den under en längre tid.

Uppstår ytrost kan det poleras bort med metallputs, om inte det görs kan djupare korrosionsskador uppstå. Sköt om din kniv och håll den ren och torr, ta hand om eggen med skärpstav och vid behöv även slipsten så kommer din Globalkniv att hålla resten av livet.

Läs mer

Kategori

Omgående leverans

Pris

39 kr 4 230 kr
Sortera: / 200 produkter