Rosendahl

Rosendahl

Ända sedan 1984 har Rosendahl stått för stilren, enkel och kvalitativ design till rimliga priser. Målsättningen är att skapa vackra och kvalitativa köks- och serveringsartiklar som inte bara hamnar på hyllan och sparas till festliga tillfällen, utan som kan användas även på veckodagarna. Rosendahl vill helt enkelt skapa en vackrare vardag! Designen är trogen den skandinaviska stilen med ett enkelt, rakt formspråk. Rosendahl samarbetar löpande med flera stora designers i skapandet av nya produkter och kollektioner. Hos KitchenTime hittar du hundratals produkter från Rosendahl. Vi rekommenderar verkligen att spana in de prisvärda kockknivarna och bunkarna ur den populära Grand Cru-serien!

Grand Cru

Grand Cru-kollektionen består av nästan 150 produkter totalt, och är framtagen för att passa alla kök och tillfällen. Kollektionen kännetecknas av raka, eleganta linjer och klassiska former som är drar blickarna till sig utan att för den skull stjäla uppmärksamheten från maten som serveras. Kollektionens klassiska former och färger gör att den enkelt kan kombineras med andra serveringsartiklar och köksredskap. Den vackra vattenkaraffen och de olika vinglasen är exempel på några av våra mest populära delar i serien.

Grand Cru Soft har likt systerserien raka och eleganta linjer, men formerna är i denna serie mjuka och rundade. Kvalitén är liksom för alla Rosendahl-serier oklanderlig och produkterna kan med rätt omvårdnad användas livet ut!

Grand Cru Outdoor är en serie skapad för utomhusanvändning, på utflykten eller barnkalaset! Produkterna i denna serie är gjorda i frostad plast i mjuka kulörer. Eftersom även denna serie har den klassiska Grand Cru-designen går det utmärkt att mixa och matcha produkterna med övriga GC-serier.

Läs mer

Kategori

Omgående leverans

Pris

29 kr 6 626 kr
Sortera: / 284 produkter