Staub

Staub

Staub är ett världskänt franskt företag som tillverkar högkvalitativa köksredskap i främst gjutjärn och keramik som kombinerar modernitet med tradition i fransk stil. Köksprodukterna är användarvänliga och hållbara och finns i flera attraktiva färger vilket gör produkterna lika fina att servera ur som de är funktionella i köket.

Köksprodukter i gjutjärn och keramik från Staub

Staubs gedigna gjutjärnsprodukter har en tidlös design och kan användas varje dag att både laga mat i och servera ur och kommer med livstidsgaranti. Grytorna och stekgrytorna i gjutjärn är några av de mest populära produkterna från Staub och finns i olika storlekar och former. Gjutjärnsgrytorna kommer i fina glaserade färger och kan användas både i ugn och över spis. Grytorna har lock med värmeskyddad knopp och fungerar på alla spishällar, även induktion.
Fler produkter från Staub i gjutjärn är de olika grillpannorna som har en grov, räfflad yta som ger en perfekt värmefördelning. Pannorna kan användas i ugn och på alla spishällar, även induktion. Grillpannan bryner maten jämt och är perfekt när du exempelvis ska steka kött eller hamburgare och ge maten en grillad känsla.

Staub har även ett brett sortiment av keramiska köksprodukter som passar både till matlagning och servering. Till de keramiska matlagningsprodukterna finns bland annat en pajform och en ugnsform i olika färger med greppvänliga handtag och med en glaserad yta som gör formarna reptåliga. Ugnsformen är utmärkt att använda vid tillagning av exempelvis fisk, kött, gratänger och bröd i ugnen.
Bland keramikprodukterna finns även en serveringsskål i flera olika färger som är vacker att servera ur. Keramikskålen passar utmärkt för servering av sallader, potatis och andra tillbehör. Köksprodukterna i keramik tål både mikrovågsugn och frys och rengörs lätt i diskmaskin.

Läs mer

Kategori

Omgående leverans

Pris

179 kr 2 600 kr
Sortera: / 29 produkter