Tala

Tala

Tala är ett av Storbritanniens äldsta köksvarumärken och har tillverkat produkter för kök och hem i England sedan 1899. Tala utvecklar köksredskap av hög kvalitet utifrån användarens behov och önskemål som passar i alla hem. Tala producerar fina och dekorativa produkter av god kvalitet och erbjuder ett komplett sortiment av köksprodukter för dina dagliga matlagningsbehov.

I sortimentet hittar du produkter som passar varje bakningstillfälle, i baksortimentet finns bland annat cupcake formar i olika färgglada mönster. Stora och små muffinsformar och chokladformar i silikon där du kan göra dina egna chokladformade hjärtan, blommor eller påskägg.
Praktiska bakformar, brödformar och bakplåtar för bakning och matlagning i ugn hittar du också från Tala. Letar du efter någon snygg förvaringslösning för dina ägg så finns en jättefin ägghylla i blått och crème och passar utmärkt att ha i kylskåpsdörren, ägghyllan har två våningar och har plats med 16 ägg.
Det finns även ett stilrent bokställ som är fint att ha stående i köket med sin favoritkokbok och finns i en snygg mintgrön färg och i creme. Produkterna har en tidlös design med både klassisk utformning och färgglada mönster. Kökstillbehören är också perfekta som presenter och skapade med Talas unika prägel som passar varje kök!

Läs mer

Kategori

Omgående leverans

Pris

19 kr 499 kr
Sortera: / 161 produkter