Välkommen till en värld full av god matlagning. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, inspiration och kökskunskap.
*Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig när som helst.
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
* jämförelsepriset avser det lägsta priset produkten haft de senaste 30 dagarna innan kampanjstart
6-10 dagars leveranstid
Riktiga Smash Burgers har aldrig varit så lätt och roligt att laga som med Satake's nya hamburgerpress. Köttpressen gör sig lämplig till såväl kött som hamburgare. Till skillnad från många andra köttpressar så är denna helt flat på undersidan vilket är perfekt för just smashburgare. Bakplåtspapper eller smörpapper används mellan press och kött så fastnar inget.
Tips! Hetta upp en gjutjärnshäll eller ett stekbord och lägg på en rund okryddad boll av grovmalen högrev. Pressa med Satake Smash Burger Press med lite bakplåtspapper mellan kött och press. Ta i rejält och platta ut burgarna helt. Krydda rikligt med salt och peppar och låt undersidan "brännas fast" för riktigt fin yta. Skrapa loss med en bra tunn stekspade och vänd en gång. Krydda andra sidan och stek klart. Montera med ost och servera direkt.
Artikelnummer | 10253623 / 71571848 |
Artikelnummer | 10253623 / 71571848 |