populära produkter

bästsäljare

Köksredskap & andra kökstillbehör online

Välkommen till KitchenTime! Här köper du köksredskap, köksutrustning, köksmaskiner och allt annat du kan tänka dig till ditt kök. Vi erbjuder ett stort sortiment av produkter för matlagning, bakning, servering, hem & hushåll samt utomhusmatlagning till rätt pris och med fri frakt. Självklart har du öppet köp på din beställning, i hela 365 dagar. 

Missa inte heller vårt magasin där vi erbjuder inspiration och kunskap för att utvecklas i köket! Där finner du allt från guider och presenttips till recept och produkttips från framstående profiler i matvärlden. Vi hoppas att du ska trivas hos oss och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst.

KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar allt för ditt kök till riktigt bra priser! Tack vare att vi har Sveriges största sortiment av köksprodukter kan du välja mellan massor av olika varumärken i vår välsorterade butik. Målet är att erbjuda allt du kan tänkas behöva för köket här på KitchenTime, och vi jobbar ständigt med att utvidga vårt sortiment för att du som kund ska hitta precis de redskap du letar efter.

Köksutrustning på nätet

Hos oss finns kökstillbehör i alla olika prisklasser, så oavsett om du är ute efter köksprodukter i budgetklassen eller letar efter premiumprodukter så kan du vara säker på att vi erbjuder flera olika alternativ! Bland våra köksredskap hittar du allt från stekhällar, kaffekoppar och kastruller till olika varianter av köksknivar. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment av allt för det dukade bordet, inklusive en hel del inredning och dekoration för ditt kök. 

Några av våra mest populära kategorier är förutom kockknivar och köttkvarn även olika typer av stekpanna, vinställ och svamptork. På KitchenTime tycker vi mycket om utomhusmatlagning, varför vi har många olika alternativ när det kommer till grill, rök och stekhäll. Vi erbjuder produkter från många kända varumärken som KitchenAidLe Creuset, Muurikka, Gense, Landmann, Rörstrand, Eva Solo, Global med flera och tar ständigt in nya, spännande varumärken.

Självklart har vi också ett stort utbud för den som är mer dryckesintresserad än matintresserad, du hittar allt från vinglas och champagneglas till shakers och ishinkar under våra olika dryckeskategorier. Några av våra mest populära glas kommer från klassiska varumärken som Iittala, Orrefors och Duralex. Oavsett vad du har för tidigare erfarenheter av matlagning och olika kökstillbehör vill vi ge dig möjligheten att hitta de köksgrejer och redskap som gör din tid i köket både roligare och enklare! För oss är det viktigt att tiden som spenderas i köket blir lika uppskattad som måltiden i sig, och vi hoppas kunna erbjuda de tillbehör för kök och servering som möjliggör detta.

KitchenTime finns numera även i Norge, Finland och Danmark, och målet är att bli den bästa köksredskapsbutiken i Norden. Vi tycker att köket är hemmets hjärta och fascineras av de underverk som kan uppstå där. Vi vill erbjuda dig fantastiska köksredskap som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker.