Gör en espresso på utflykten med MyPressi Twist

3/31/2013

Det finns produkter och så finns det produkter. Vissa produkter produkter är bra, fyller sin funktion och är prisvärda. Andra produkter gör en fullständigt lyrisk, förbluffar med otroliga lösningar och berövar betraktaren talförmågan vid blotta åsynen. En sådan produkt är MyPressi Twist. Vi på Lykka.se är helt fascinerade över denna magnifika handhållna espressomaskin och kan nu stolt erbjuda dig den i vår butik.

MyPressi Twist är en handhållen och bärbar espressomaskin som drivs av kolsyra. Varmt vatten tar du från vattenkokaren eller termosen och fyller brygghuvudet med. Sedan trycker du bara på en knapp för att en ljuv kopp espresso ska produceras. I videon nedan kan du se hur det hela fungerar.

Tekniken i MyPressin är oerhört väl genomarbetad. I handtaget sitter hela kompressordelen som drivs av en kolsyrapatron.

Mypressi Twist 1

MyPressin är inte bara ruggigt smart utan snygg också. Man kan föreställa sig hur den kan komma väl till pass på utflykten som ett alternativ till det alltför vardagliga bryggkaffet i termosen.

Mypressi Twist 2

MyPressin gör tack vare genialisk ingenjörskonst kaffe står som sig i konkurrensen med en dyrare fullfjädrad espressomaskin. Den kan därför vara ett bra alternativ för den som bor trångt eller har en pressad budget.

Mypressi Twist 3

Här kan du se en längre film som visar mer i detalj hur du gör din espresso, americano eller latte.

Kampanj
ED5 Frukt- och svamptork
-47%

Steba

ED5 Frukt- och svamptork

1 199 kr
639 kr
Apollo Lock

Demeyere

Apollo Lock

649 kr
Kampanj
Provence Plus Grytset 5 delar
-76%

WMF

Provence Plus Grytset 5 delar

4 495 kr
1 095 kr
Sous Vide Precision Cooker WiFi

Anova

Sous Vide Precision Cooker WiFi

1 599 kr