KitchenTime Sommartävling!

6/16/2015

Sommartävling Facebook

I samband med lanseringen av vår första KitchenTime-film drar vi igång en stor sommartävling på vår Facebook-sida där du har chans att vinna flera av de produkter som är med i filmerna! Varje vecka till och med augusti kan du vinna fina priser från flera av våra mest populära varumärken och i början av varje vecka presenterar vi vilken som är veckans vinst. Så här gör du för att delta i tävlingen;

  1. Gilla den KitchenTime-film du tycker bäst om på Facebook
  2. Beskriv ditt bästa tips för en härlig sommar i köket i filmens kommentarsfält.
  3. Klart!

Första delen av tävlingen påbörjas måndag den 22a juni och löper sedan veckovis till och med den 16e augusti. Varje måndag börjar en ny tävling, och du kan givetvis delta varje vecka med ett nytt tips! Följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om vilken produkt som tävlas ut vilken vecka, hela sommaren. Vinnaren väljs ut av en jury bestående av representanter från KitchenTime. Vår Facebook-sida hittar du HÄR.

Sommartävling Instagram

Varje vecka har du chansen att vinna fina köks- & inredningsprodukter från oss på KitchenTime från och med den 15e juni till den 16e augusti! Så här enkelt är du med & tävlar:

  1. Lägg upp en bild som symboliserar sommaren i köket för dig.
  2. Hashtagga #sommariköket samt tagga @kitchentimese
  3. Klart!

Söndag varje vecka väljer en jury från KitchenTime ut en vinnare. Följ oss på Instagram för att hålla dig uppdaterad om vilken produkt som tävlas ut just denna vecka, hela sommaren! Vårt instagramkonto hittar du HÄR eller genom att söka efter kitchentimese.

LYCKA TILL!!!

Vattenkokare 1,5 liter 2200w Rostfritt Stål

Electrolux

Vattenkokare 1,5 liter 2200w Rostfritt Stål

699 kr
Potatisskalare med vev

Nordwik

Potatisskalare med vev

399 kr
Kampanj
Tennessee 300 Barbecue Smoker
-22%

Landmann

Tennessee 300 Barbecue Smoker

4 995 kr
3 895 kr
Regulatorset

Muurikka

Regulatorset

249 kr