Månadens bloggare Augusti

8/5/2014

Denna månad har vi valt ut två bloggare till månadens bloggare hos KitchenTime. Vi tycker de båda är så duktiga på det de gör att vi mer än gärna vill presentera dem för er läsare. Hoppas ni gillar dem lika mycket som vi gör!

Hej!

Jag heter Johanna och har startat matbloggen ensmaksak eftersom jag tillbringar större delen av min tid i köket, med att laga mat och baka. Jag behöver helt enkelt samla mina recept någonstans samt ventilera mitt största intresse.

Jag älskar provlagning, att ta fram nya recept, provsmaka och att umgås med vänner kring måltider. Bloggen är till för att inspirera dig till roligare och godare stunder i köket och ge dig tips på sådant som rör mat.

Bloggen är numera också en härlig receptbank med mina bästa recept, nyttiga som mindre nyttiga, salta som söta. Jag är mån om att mina recept ska vara smakrika och pålitliga. Hoppas du hittar något som du gillar!

Ensmaksak.com

/Johanna

 

Hej!

Jag är en matglad amatörkock som älskar att stöka i köket och exprimentera fram nya, roliga, goda och hälsosamma recept.

Hittills har jag vunnit pris i ett 80-tal bak- och matlagningstävlingar. Jag bakar och kockar av nödvändighet glutenfritt, gärna med en hälsosam twist, och undviker vanligt vitt socker när jag bakar. Jag försöker använda så rena och okonstlade råvaror som möjligt och handlar gärna ekologiskt och Kravmärkt när jag kan.

I övrigt följer jag inga speciella dieter. Mitt mål med bloggen är att inspirera dig till att våga pröva något nytt och i bästa fall kanske må lite bättre, både till kropp och själ. MatLUST och matHÄLSA, livsnjutare och hälsofreak. Det går faktiskt att kombinera!

Ibland bjuder jag också på referat från resor, tips och omdömen på restauranger, caféer och butiker och någon gång en bok- eller filmrecension. Då och då sticker jag emellan med något pratinlägg där jag försöker dela med mig av tankar och erfarenheter som livet gett mig.

Välkommen till min blogg, och hör gärna av dig till mig med ris eller ros!

Kjerstismatochprat.blogspot.se

Kampanj
ED5 Frukt- och svamptork
-47%

Steba

ED5 Frukt- och svamptork

1 199 kr
639 kr
Apollo Lock

Demeyere

Apollo Lock

649 kr
Kampanj
Provence Plus Grytset 5 delar
-76%

WMF

Provence Plus Grytset 5 delar

4 495 kr
1 095 kr
Sous Vide Precision Cooker WiFi

Anova

Sous Vide Precision Cooker WiFi

1 599 kr