Nu blir Lykka.se ett socialt företag

3/16/2013

I Lykkas linda var vi ett väldigt socialt företag. Vi twittrade många gånger dagligen. Vi uppdaterade likaså Facebook åtminstone dagligen. Detta var under hösten 2010. Denna höga aktivitet höll vi uppe i några månader innan luften gick ur oss en aning. Kanske för att vi inte hade tid längre när ingen jobbade heltid med Lykka.se. Så har det sett ut från våren 2011, d v s knappt ett ljud kommunicerat från oss. Det är nu dags för ändring på den fronten. Rubriken på det här blogginlägget är såklart skriven med glimten i ögat, men sedan vi nu är tre personer som jobbar heltid med Lykka.se finns det tid att ägna åt att kommunicera. Vi är också på väg att hitta en identitet som företag och vi har nu ett betydligt mer intressant sortiment. Vi är alltså nu i rätt läge för att bjuda in dig att följa vår resa, att prata med dig om matlagning och köksredskap och inte minst att lyssna på vad du har att säga oss.

Blogg

Vår blogg är vad du befinner dig i just nu. Här kan du hitta längre inlägg med matinspiration, köksredskapstips eller nyheter om Lykka.se. Vårt mål är att du ska kunna komma till vår blogg dagligen för att hitta ny intressant läsning.

Instagram

På Instagram kan du se bilder vi tar som visar vad vi gör på dagarna, nyheter vi får in i butiken eller allmänt kul.

Följ vår Instagram

Facebook

Facebook är lite av vårt sociala hem på nätet. Här samlar vi de viktigaste inläggen vi gör på olika sociala nätverk och här sker mest dialog med våra kunder och anhängare.

Välkommen att gilla oss på Facebook!

Twitter

Du kan också möta oss på Twitter. Här har vi ännu inte hunnit vakna till liv ordentligt än, men här kan du i fortsättningen följa oss för att prata med oss eller om inte annat för att få uppdateringar när vi lägger ut en bild på Instagram, skriver ett blogginlägg eller publicerar en video.

Följ oss på Twitter

Video

Vi tycker att video är ett klockrent format för att visa vissa typer av material. T ex gör sig instruktion väldigt bra i videoformat eftersom man kan se visuellt hur man gör och bilda sig en uppfattning av hur något går till. Vi har producerat en del film under hösten, men vi kommer framöver att producera film med högre frekvens. Nästa video som ligger i pipen är en film om hur man gör en perfekt espresso.

Följ oss på Youtube

Potatisskalare med vev
-38%

Nordwik

Potatisskalare med vev

399.01 kr
249 kr
Apollo Lock

Demeyere

Apollo Lock

649 kr
Kampanj
Provence Plus Grytset 5 delar
-76%

WMF

Provence Plus Grytset 5 delar

4 495 kr
1 095 kr
Kampanj
ED5 Frukt- och svamptork
-46%

Steba

ED5 Frukt- och svamptork

1 199 kr
649 kr