Stekskola del 1: Oxfilé

8/9/2015

 

Salta köttet innan stekning

1. Bryn köttet tills det fått fin färg på alla sidor.

2. Ställ in köttet i ugnen på 125°C tills innertemeperaturen nått upp till 45°C.

3. Ställ tillbaka pannan på spisen och tillsätt smör, vitlök och färsk timjan. Ös sedan smöret över köttet.

4. Låt köttet vila i cirka 6 minuter innan servering. Voilà! 

 

Vattenkokare 1,5 liter 2200w Rostfritt Stål

Electrolux

Vattenkokare 1,5 liter 2200w Rostfritt Stål

699 kr
Potatisskalare med vev

Nordwik

Potatisskalare med vev

399 kr
Kampanj
Tennessee 300 Barbecue Smoker
-22%

Landmann

Tennessee 300 Barbecue Smoker

4 995 kr
3 895 kr
Regulatorset

Muurikka

Regulatorset

249 kr