Stekskola del 1: Oxfilé

8/9/2015

 

Salta köttet innan stekning

1. Bryn köttet tills det fått fin färg på alla sidor.

2. Ställ in köttet i ugnen på 125°C tills innertemeperaturen nått upp till 45°C.

3. Ställ tillbaka pannan på spisen och tillsätt smör, vitlök och färsk timjan. Ös sedan smöret över köttet.

4. Låt köttet vila i cirka 6 minuter innan servering. Voilà! 

 

Kampanj
ED5 Frukt- och svamptork
-47%

Steba

ED5 Frukt- och svamptork

1 199 kr
639 kr
Apollo Lock

Demeyere

Apollo Lock

649 kr
Kampanj
Provence Plus Grytset 5 delar
-76%

WMF

Provence Plus Grytset 5 delar

4 495 kr
1 095 kr
Sous Vide Precision Cooker WiFi

Anova

Sous Vide Precision Cooker WiFi

1 599 kr