Vi välkomnar Himla till KitchenTime!

8/7/2014

Förra veckan hade vi glädjen att lansera Himla på KitchenTime, ett varumärke med textilier i naturmaterial som bomull och framförallt linne. Himlas produkter är en sällsam blandning av modernt och klassiskt i vackra, trollbindande färger. Bland de produkter du hittar hos oss finns kökshanddukar, servetter, löpare och dukar i olika storlekar, färger och mönster.

Himlas olika produktserier är gjorda i tyger med olika karaktär, struktur och tvätt- ändå passar de alla ihop. Himlas textilier lyfter varandra, och genom att mixa och matcha kan du skapa din alldeles egna stil. Inspirationen till de olika kollektionerna hämtas från upplevelser och minnen som väcker glädje, värme och längtan. Vår- och sommarkollektion är exempelvis inspirerad av svensk sommar, hallon med lättvispad grädde, vågbrus och doften av ljummet sommarregn. Himlas textilier är av hög kvalitet, har lång livslängd och tidlös design, som passar det moderna hemmet likaväl som det gamla torpet.

Vi på KitchenTime är hopplöst förälskade i Himlas färgskalor och mjuka tyger, och är glada över att nu kunna erbjuda denna köks- och matsalsinredning som intensifierar matglädjen.

Himla startades 1990 och köptes 1996 av Annica Högström, företagets nuvarande VD tillika creative director. Annica drev från början Himla ensam, men har idag hjälp av ett team på ungefär 30 personer. Himla har sitt huvudkontor i Uppsala och tillverkningen sker till största del i Litauen sedan 17 år tillbaka.

Kolla nedan för ett urval ur deras fantastiska sortiment

 

 

 

 

 

Hoppas ni gillar dem lika mycket som vi gör. Missa inte heller att vi just nu har 25% på utvalda produkter ur Himlas sortiment.

Välkommen in!

 

Kampanj
ED5 Frukt- och svamptork
-47%

Steba

ED5 Frukt- och svamptork

1 199 kr
639 kr
Apollo Lock

Demeyere

Apollo Lock

649 kr
Kampanj
Provence Plus Grytset 5 delar
-76%

WMF

Provence Plus Grytset 5 delar

4 495 kr
1 095 kr
Sous Vide Precision Cooker WiFi

Anova

Sous Vide Precision Cooker WiFi

1 599 kr