Om KitchenTime


KitchenTime är en köksredskapsbutik på nätet där du hittar allt för ditt kök till riktigt bra priser! Tack vare att vi har Sveriges största sortiment för kök & servering kan du välja mellan massor av olika varumärken i vår snygga och välsorterade butik. KitchenTime finns numera även i Norge, Finland och Danmark, och målet är att bli den bästa köksredskapsbutiken i Norden. Vi tycker att köket är hemmets hjärta och fascineras av de underverk som kan uppstå där. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker.


Kontakta oss
KitchenTime AB
Forumgallerian/Bredgränd 8 (Endast kontor, ej returer/leveranser/försäljning)
75320 Uppsala

Om du har några frågor eller funderingar får du mer än gärna kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär.
Du kan även ringa 018-800 80 01. Telefontid: måndag-fredag 10-15.

Butik
Bredgränd 3
75320 Uppsala
Öppettider mån-fre 10 -18 och lör 11-16.

Så började det

2010 beslutade sig Joel och Anton för att öppna den webbutik som skulle komma att bli KitchenTime, då under namnet Lykka. Till en början drevs Lykka parallellt med konsultverksamhet inom e-handeln, men hösten 2012 beslutade de sig för att satsa helhjärtat på webbutiken. Under 2014 hade vi hunnit bli några fler på kontoret och ytterligare ett steg togs mot att bli Nordens största köksbutik på nätet, bland annat genom att byta namn från Lykka till KitchenTime. Namnbytet förtydligade företagsidén; försäljning av köksprodukter som ger kvalitetstid både i och utanför köket,- men underlättade också den då planerade expansionen utomlands. I samband med namnbytet öppnade vi webbutikerna KitchenTime.no, KitchenTime.fi samt KitchenTime.dk med målet att nå fler länder framöver. Den 2a april 2016 öppnades den allra första fysiska KitchenTime-butiken, givetvis i staden där allt började- Uppsala. Besök oss gärna på Bredgränd 3! 


VI ÄR KITCHENTIME

Vi på KitchenTime är ett ambitiöst och kreativt gäng som vill bygga världens bästa plats när det kommer till produkter för köket. Vi har kommit en bit på väg och är idag ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag. Vi försöker hela tiden förmedla vår kärlek till köket i allt vi gör, och vill att du som kund ska få bästa möjliga upplevelse i butiken likaväl som på FacebookInstagram eller i kontakten med vår kundtjänst. Vi är ett team med många talanger som gillar utmaningar och spännande nyheter, både i och utanför köket.

 

Våra värderingar

Våga, Utmana, Innovera

Tillsammans mot toppen

Visa respekt och var ödmjuk