Beställ senast den 21/12 för leverans innan jul!*

Många av våra mest populära produkter har vi laddat upp med på vårt lager, så att du ska kunna köpa dina julklappar ända fram till den 21a december! Det beräknade leveransdatumet ser du under produktens namn enligt bilden du ser nedan. Om den vara du är intresserad av finns på vårt lager och kan skickas innan julafton ser du dessutom en julgranssymbol och en grön bock. Behöver produkten beställas från vår underleverantör och riskerar att levereras först efter jul ser du istället ett rött kryss bredvid julgranen. Det går såklart alldeles utmärkt att lägga beställningar även efter den 21/12, men det är då inte säkert att leveransen hinner fram innan julafton. 

 

*Gäller varor som finns på lager för omgående leverans till orter där transportföretagen har sista utleveransdatum 22/12 enligt nedan.  

 

  • Postnord: sista utleverans för leverans innan jul är 22/12- med undantag för vissa postnr i norra Norrland samt på Gotland som behöver skickas tidigare.
  • Schenker: sista utleverans för leverans innan jul är 22/12- med undantag för vissa områden* enligt den högra kartan nedan. 
  • Best Transport (Uppsala & Stockholm): 23/12, leveransdatumet presenteras i kassan när du väljer detta alternativ. 

 

 

*Alla orter inom de görnmarkerade områdena har en förväntad utleveranstid på 1 dag, vilket innebär att du som bor här kan beställa fram till den 21/12 kl 23.59 och få din beställning skickad dagen därpå. Bor du däremot i de gul- eller orangemarkerade områdena tillkommer ytterligare 1, 2 eller flera dagar enligt informationen högst upp i bilden.