Bakformar

Formar finns i olika storlekar och material, och hjälper dig att lyckas med både bröd- kak- och tårtbak. På senare år har man börjat producera formar i nya spännande material som förenklar bakningen. Ett exempel på detta är en silikonform som är värmetålig samtidigt som kakorna inte fastnar i formen. Med silikonformar blir din bakning busenkel! Vi har även klassiska formar i aluminium och formar med non stick-beläggning som som gör bakformarna enkla att rengöra och bakverken lätta att lossa ur formen.

Du finner även praktiska formar med avtagbara kanter så att du enkelt får loss kakan. Hos oss på KitchenTime finner du ett brett sortiment av bakformar i varierade modeller för olika sorters bakning. Din färdiga kaka ska även kunna ta form av såväl ett hjärta, som en mer klassisk rund form. Du finner bakformar till att baka bröd, pajer och olika sorters kakor, och form till att göra muffins, cupcakes och chokladpraliner. I denna kategori hittar du också den klassiska ugnsplåten som används flitigt i köket till både bakning och matlagning.

Här hittar du även olika dekorationsformar som gör det enkelt att dekorera dina bakverk. Vi har till exempel en vacker dekorationsform som skapar vackra rosor. Spana gärna in vårt sortiment här nedan för att hitta en bakform som passar just ditt behov!

 

Populära varumärken