Brödformar

I denna kategori hittar du alla våra brödformar i varierade storlekar. Hembakat bröd är fantastiskt gott och en brödform eller två är ett måste för alla hemmabagare! Med hjälp av brödformar kan du baka snygga matbröd i olika former och du behöver inte forma dina bröd med händerna eller vara orolig att degen ska "lägga sig". En brödform eller flexiform hjälper dig att få till de där perfekta limporna eller baguetterna, och de finns i flera olika material.

Bland annat finner du brödformar med nonstick-beläggning som gör att brödet inte fastnar i formen och som gör formen mycket lätt att rengöra. Brödformarna i silikon är både mycket praktiska och värmetåliga, och kan användas både i ugn och diskmaskin.

Här finner du brödformar från flera välkända och populära varumärken som Le Creuset, Tala och Eva Solo med flera. Du finner även nya varianter av brödformar så som en baguetteform som är särskilt utformad för just tillagning av baguetter.

Vi har även flera baguetteplåtar från Emile Henry som har en liknande funktion som ett smörgåsjärn där du helt enkelt drar igen ett lock över baguetterna. En baguetteplåt är platt och liknar en bakplåtsmatta, men som är rundad i formen för att baguetterna ska få rätt form.

Populära varumärken

Sortera: 32 / 32 produkter