Kakformar

Visar 40 av 293 artiklar

Kakformar


Ett par av våra trendiga varianter vad gäller kakformar är Whoopie Pie form samt cake pops form och vill du prova något nytt och spännande rekommenderas dessa! Att göra Cake Pops är även mycket rolig bakning för hela familjen som du kan dekorera på många olika vis, vilket blir enkelt och smidigt med en cake pops bakform. Här hittar du även övriga formtillbehör så som kakring och kakmått.

En justerbar bakring är särskilt smidig då du kan anpassa den efter önskad storlek vid tårt- och kakbakning. Efter att en tårta bakats och fyllts med läckerheter kan den bli svår att arbeta med vidare om du exempelvis ska täcka den med marsipan, eller om du ska göra en tårta i flera våningar. Om du täcker tårtan med plastfolie och sätter tårtringen över tårtan och ställer den i ca 10 h i kylen så blir den fastare och enklare att arbeta med. 

Ta dig gärna en titt i vårt sortiment här nedan där du hittar alla våra olika kakforma, tårtformar och övriga kaktillbehör. Ta även en titt i Kitchentime Magazine där du kan hitta inspiration och recept inför nästa bakning!