Springformar

Hos oss på KitchenTime finner du ett brett sortiment av springformar i olika storlekar och former. En springform eller en tårtform är perfekt när du ska baka enkla kakor, tjockare pajer, cheesecake eller tårtbottnar.

En Springform är fantastiskt praktisk tack vare de borttagbara kanterna; när kakan är färdiggräddad tar du enkelt loss kanterna på formen och flyttar kakan utan bekymmer. Våra springformar är enkla att rengöra eftersom att de är gjorda i material som silikon eller non stick, varför kakorna enkelt lossnar och formen kan diskas i maskin!

För den stilmedvetna finns eleganta springformar i både antracitgrå, silver, koppar och cremefärgade toner. Förutom en klassisk rund springform finns springformen även i form av en rektangulär springform, rund springform och som en fyrkantig bakform. 

Du hittar också hjärtformade tårtformar och formar med extra höga kanter. Med hjälp av den smarta låsfunktionen tar du lätt loss springformkanterna, och med bara bottenplattan kvar kan du enkelt lyfta över kakan till ett fint tårtfat!

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 82 produkter

Visar 40 av 82 artiklar