Kavlar

En kavel är ett klassiskt bakredskap som nästan alltid kommer till användning när det är dags att baka! Med hjälp av kaveln fixar du fina degar som blir enklare att forma, platta pizzabottnar eller vackra småkakor. Vissa kavlar är utmärkta till klassisk bakning medan andra är anpassade för mer specifika bakningsuppdrag.

Här hos oss hittar du en klassisk brödkavel i trä med ett handtag på vardera sida, men även kavlar ämnade för knäckebrödsbak eller mönsterkavlar vars främsta funktion är att göra mönster i degen. 

Här på KitchenTime finner du ett brett utbud av kavlar från välkända varumärken i många olika modeller, storlekar och material. Det finns kavlar både med och utan handtag. Letar du exempelvis efter en klassisk brödkavel i trä, en kruskavel eller en silikonkavel så hittar du det här. En kruskavel lämpar sig särskilt väl när du ska baka knäckebröd eller andra kakor och bröd som ska naggas.

Om du är ute efter en trendig kavel så är en vacker marmorkavel ett utmärkt val som är både praktisk och snygg att ha framme i köket. En kavel i marmor har även extra tyngd, vilket gör den extra behändig då du ska baka wienerbröd eller då du ska göra smördegar. Här hittar du garanterat en kavel som passar just dig och dina bakningsbehov!

Populära varumärken

Sortera: 31 / 31 produkter