Slickepottar

En slickepott är ett mångsidigt verktyg som inte bara är bra när du vill skrapa deg eller smet ur dina bunkar, utan även för att dekorera tårtor eller sprida ut fyllning. Det är en bra idé att överväga storleken på slickepotten innan du köper en.

En stor slickepot är perfekt när du ska tömma bunkar (och provsmaka smet och deg!), men en mindre kan vara smidigare för spackling av cupcakes och tårtor.

En spatel är även ett smidigt redskap då du ska flytta bakverk eller pepparkakor utan att de går sönder, och du hittar spatlar i olika storlek och i olika material här hos oss.

Vi har tagit in slickepottar i silikon för att du så enkelt som möjligt ska kunna separera degen från bunken. Silikon är smidigt och enkelt att diska efteråt. Att silikon dessutom är värmetåligt underlättar ytterligare. Då kan du använda slickepotten i varma kastruller och röra runt i smält choklad utan att slickepotten smälter. En annan fördel är att livslängden med köksverktyg i silikon är lång, eftersom de är tåliga och kan ta mycket smällar innan de blir slitna och behöver bytas. 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 71 produkter

Visar 40 av 71 artiklar