Spritsar

Här finner du spritsar och dekorationspennor som hjälper dig att skapa både vackra och aptitliga bakverk. Du hittar tyllar och spritsar i många olika modeller, storlekar och material. Det är svårt att misslyckas med en sprits. Skriv vackra ord, måla blommor eller gör dina cupcakes prickiga! Vi har även dekorationspennor som är både roliga och pricksäkra när du ska pynta.

Du hittar både spritspåse, stjärntyll och kaksprits här hos oss. Med kakspritsat kan du spritsa jämna, fina småkakor som imponerar på tårtkalaset. I en spritspåse kan du enkelt hälla i grädde och annan glasyr som sedan kommer ut i en fin form genom stjärntyllen. Detta gör det till en enkel match att spritsa dina olika bakverk.

Här på KitchenTime finner du ett stort utbud av spritsar och tyllar från flera kända varumärken som Patisse, Funktion och populära decomax sprits med tyll från Lékué som passar utmärkt för att göra snygg frosting eller vacker dekoration på tårtor och cupcakes. Den är även smidig att använda för barn. Spritsar kan dessutom användas till annat än bakning, att spritsa mat är ett utmärkt sätt att piffa upp serveringen!

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 71 produkter

Visar 40 av 71 artiklar