Vispar

Att vispa saker är kanske inte det roligaste arbetet i köket, varför en effektiv visp är ett måste! Hos oss hittar du både ballongvisp och spiralvisp som passar olika behov. Med en balongvisp vispar du snabbt en större mängd ingredienser, eftersom den får en stor kontaktyta, medan en traditionell spiralvisp passar utmärkt till att röra i botten på kastruller och kärl för att undvika att maten bränner fast.

Här hittar du även olika typer av vispar till din elvisp, bland annat ballongvisp och degkrok som du kan köpa till, se bara till att visparna passar till just din elvisp.

Här på KitchenTime finner du ett brett sortiment av kvalitativa vispar i både klassisk och modern utformning och i varierade färger och material. Här hittar du garanterat en visp som passar just dig.

Många av våra vispar är tillverkade i material som är skonsamma för kastruller och kärl, bland annat plast och silikon. Båda dessa material sliter väldigt lite på bunkar, kastruller och kärl. Silikon har den stora fördelen att det är väldigt värmetåligt. Det har stor betydelse när du ska använda din handvisp till varma material. 

 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 113 produkter

Visar 40 av 113 artiklar