Övriga baktillbehör

Här under övriga baktillbehör hittar du bakprodukter som inte har en given plats i någon av våra andra kategorier inom bakning. Hos oss på KitchenTime hittar du ett stort utbud av köksprodukter för bakning och i denna kategori hittar du ett varierat sortiment av olika praktiska baktillbehör, som bland annat bakpensel och degsporre.  

En bakpensel kan du använda till att pensla på dina bullar med ägg för att de ska få den där gyllenbruna lystern. En degsporre kan du använda som ett skärredskap då du vill få bukt med formen på en deg. När degsporrens hjul rullar över degen skapas en jämn och fin snittyta vilket gör degsporren perfekt då specialformade och estetiskt tilltalande degkanter ska formas.

I denna kategori finner du flera olika bakset och modelleringsset som är praktiska dekoreringsverktyg som kan användas till att göra egna former, så som blommor och blad. Dessa dekjorationer kan sedan användas för att dekorerar bakelser eller tårtor med. Här finner du både roliga och smarta baktillbehör och bakset från flera av våra populära varumärken som förenklar din bakning och matlagning i köket, och framförallt gör det mycket roligare.

Bland våra bakset hittar du adventskalenderkit eller roliga bakprodukter för barn. Om du inte hittar det du söker under våra andra kategorinamn för bakning så är det här det finns!

Läs mer
Sortera: 40 / 127 produkter

Populära produkter

Visar 40 av 127 artiklar