Pizzaspadar

I denna kategori hittar du flera olika varianter av pizza- och bakspadar. Med en praktisk pizzaspade slipper du oroa dig för att pizzan ska vika sig när du lyfter den från bakstenen eller plåten till tallriken. Med en pizzaspade kan du även enkelt lyfta den ogräddade pizzan från bakbord eller köksbänk till ugnen utan att toppingen halkar av. Pizzaspaden är även ett utmärkt verktyg vid brödbak och kakbak och gör att du slipper oroa dig för att bränna dig. 

Bakspadar är något som har funnits i våra hem sedan många år tillbaka i tiden. En bakspade används till att lyfta ut färdigbakade bröd från ugnen och var ett vanligare redskap förr i tiden då vi bakade mer bröd. En bakspade eller en brödspade används däremot ofta av restauranger som använder större ugnar, och stenugnar. 

Här på KitchenTime finner du kvalitativa bröd- och pizzaspadar från flera kända varumärken som Eva Solo, Funktion och Big Green Egg som även erbjuder olika typer av bakstenar. Här hittar du pizza och bakspade i modeller, storlekar och material, både i rostfritt stål och trä, med långt eller kort skaft. Pizzaspadar som är gjorda i rostfritt stål har handtag i trä eller silikon som gör att det inte blir varmt vid användning.

 

 

Populära varumärken

Sortera: 9 / 9 produkter