Bunkar

Flera storlekar och typer av klassiska bunkar behövs i alla kök! En bunke kan användas både för bakning, matlagning och förvaring. I vårt sortiment har vi bunkar i olika material och storlekar- med eller utan lock. Här hittar du bunkar i till exempel rostfritt stål, plast, och silikon.

En plastbunke är kanske den mest använda bunken. Plastbunkar kan användas både till vispskål för olika smeter, men de kan även användas till jäsning av bröd. Mixkanna är ett annat redskap som du finner i denna kategori. Mixkannan kan du använda både till tillredning och servering av bland annat olika såser.

Vår populäraste produkt i denna kategori är en vacker margretheskål. Våra margretheskålar finns i olika färger och storlekar. Skålen margrethe designades 1954 och är uppkallad efter dåvarande kronprinsessan av Danmark. En skål av typen rosti margrethe, och andra margretheskålar är riktiga klassiker som ännu är väldigt populära! Vi har margaretheskålen i bland annat grön, rosa, blå och gul. Vi har även ett margrethe skålset där skålar och bunkar av olika former ingår.

Ett skålset är en perfekt present till någon som ska flytta hemifrån eller kanske du känner någon som skulle behöva ett set till den nya sommarstugan. Här finns vispskålar och skålset i olika färger, eller enhetliga färger, det är bara att välja och vraka!

Populära varumärken

Sortera: 40 / 229 produkter

Visar 40 av 229 artiklar