Få dina produkter innan jul! Beställ senast den 20/12 kl 12.00 för lagervaror med 1-3 dagars leveranstid. Läs mer.Beställ senast den 21/12 kl 15.00 med Instabox och Budbee (gäller vissa städer).

Middagsbjudning med raclettegrill

Bjud dina gäster på raclette och integrera själva matlagningen i middagsbjudningen med en raclettegrill. Det är både trevligt, enkelt och kräver lite förberedelser. Här hittar du våra populära raclettegrillar i olika storlekar och modeller som passar utmärkt när du vill laga mat runt bordet med familj och vänner.

Populära produkter

Kampanj
Kombinerad Raclette och Fondue
-21%

Severin

Kombinerad Raclette och Fondue

799 kr
629 kr
Partygrill Raclette & Grillsten, 8 pannor

Severin

Partygrill Raclette & Grillsten, 8 pannor

639 kr
Raclettegrill 8st pannor & gr

TRISTAR

Raclettegrill 8st pannor & gr

513 kr
Raclette 8 pers. 1000w

Funktion

Raclette 8 pers. 1000w

734 kr
Curved Öppen Elgrill

Russell Hobbs

Curved Öppen Elgrill

552 kr

Middagsbjudning med raclettegrill

Hur gör man? 

Köp en ordentligt stor raclette-ost (gärna ett par olika sorter). Fyll upp matbordet med tunt skuren chark, korvar, färska grönsaker och tillbehör. Ställ raclette-grillen i mitten av bordet och sitt ner. Då allt som behövs redan står på bordet kan gästerna fokusera på varandra och tillagningen under hela kvällen.


Vad är raclette?

Raclette är en ostsort som smälter på ett väldigt fint och speciellt sätt under hög värme. En raclette-grill består i grunden av en grillplatta på vilken du steker och grillar olika råvaror, så som kallskuret och grönsaker. Under grillplattan placerar du medföljande småpannor, fyllda med en skiva raclette-ost i varje. När råvarorna är klara och raclette-osten smält i sin form skrapar du ur osten och äter den tillsammans med det du just tillagat. Lika trevligt tillsammans med barnen som med vännerna. Alla får laga sin egen mat runt matbordet!

raclette