Smörgåsgrillar

I den här kategorin hittar du flera praktiska modeller av den populära smörgåsgrillen! Med en smörgåsgrill eller ett toastjärn kan du enkelt göra en härlig varm frukost- eller kvällsmacka som håller dig mätt länge.

Ett smörgåsjärn är superlätt att använda och hjälper dig att få till den perfekta varma mackan. Varma mackor är ett snabbt och enkelt alternativ om du inte hinner ställa dig och laga en riktig måltid.

Hos oss på KitchenTime kan du välja fritt mellan flera snygga och funktionella modeller! Vissa av våra smörgåsgrillar har även insatser som gör att du kan grädda våfflor eller använda din toastgrill till bordsgrill.

Kontaktgrill är även det något som du hittar här hos oss. En kontaktgrill har en dubbelsidig grillyta i dess botten och dess lock och kan grillas så väl med öppet eller stängt lock. Denna typ av grill kan användas till att grilla exempelvis kött, toast, fisk, grönsaker, med mera! 

Här finns även klassiska brödrostar och särskilda grillar både för panini och chiabatta. "Panini" kommer från italienskans "pane" och betyder bröd, och syftar till en fralla. En panini är en grillad smörgås fylld med till exempel ost och kyckling och är oftast triangulär och delad i två delar. Chiabatta har också italienskt ursprung och brödet består av jäst, salt, mjöl och vatten. Från början innehöll chiabattan ingrediensen "biga" som är ungefär det samma som surdeg. Dessa utsökta mackor kan du göra med hjälp av en särskilt paninigrill som du finner här nedan!

 

Populära varumärken

Sortera: 34 / 34 produkter

Populära produkter