Hacka, Skära & Mala

I denna kategori hittar du köksapparater som hjälper till att hacka, mala och skära dina råvaror. Tack vare köksapparater som köttkvarnar, matberedare och skärmaskiner kan du spara massvis med tid när du lagar mat! Med hjälp av dessa maskiner är det också enklare att laga mat från scratch- vilket är både nyttigare och godare än att förlita sig på halvfabrikat. En investering i en av dessa köksapparater lär du inte ångra och de gör framför allt arbetet i köket både roligare och effektivare.

Här på KitchenTime finner du flera olika modeller av kvalitativa matberedare och skärmaskiner från väl kända varumärken som snabbt och enkelt skär eller hackar dina matvaror till mindre bitar. Här hittar du även professionella och lätthanterliga korvstoppare och olika tillbehör till våra  köksmaskiner och övriga hushållsapparater.

Du hittar till exempel lättanvända elektriska köttkvarnar för professionell användning hemma och manuella kvarnar för kött i klassiskt utseende i både rostfritt stål och gjutjärn. En köttkvarn passar perfekt när du vill mala din egen köttfärs för att göra hemmagjorda köttbullar eller hamburgare.

Populära varumärken