Skärmaskiner

I den här kategorin finner du alla våra skärmaskiner. En skärmaskin är en mycket behändig och lättanvänd köksmaskin som underlättar din vardag. Med hjälp av en skärmaskin kan du snabbt och enkelt skära upp snygga och jämna skivor av kött, ost, bröd och mycket annat. Maskinen gör denna arbetsuppgift mycket snabbare samtidigt som den ger mer precisa resultat.

En del skärmaskiner har fler funktioner än andra så vad man bör fundera över är vilka funktioner man är i behov av. En del maskiner kan man till exempel tilta lätt åt sidan medan andra är uppbyggda så att de enkelt går att fälla ihop för att ta mindre plats vid förvaring. En del har egenskaper som barnlås och tystgående motor.

Huvudsyftet är alltså det samma för alla skärmaskiner, att snabbt och enkelt skiva matprodukter, men egenskaperna kan variera från modell till modell. Vi har till exempel en smidig elektrisk skärmaskin från Sencor. Till vårt sortiment har vi valt ut snygga skärmaskiner från tillverkare som är kända för sina kvalitetsprodukter. En skärmaskin är en stor investering som man vill kunna använda i flera år framöver och därför vill vi endast erbjuda våra kunder det bästa.

Skärmaskinernas tilljörande klingor är vassa och skärpta och skulle skärmaskinens klinga behöva slipas är det inga problem. Kom ihåg att det är viktigt att du vårda din maskin väl för att den ska få lång hållbarhet. Det är viktigt att rengöra den efter varje användning, både av hygieniska skäl och för att hålla maskinen i gott skick. Många skärmaskiner är idag uppbyggda på ett sådant sätt att de är enkla att plocka isär för att de ska vara enklare att rengöra, men också för att de inte ska ta så mycket plats vid förvaring.

Populära varumärken

Sortera: 25 / 25 produkter