Råsaftcentrifuger

En råsaftcentrifug, eller slow juicer, som den även kallas, passar perfekt för dig som tycker om att göra din egen färskpressade juice. Med hjälp av en slowjuicer kan du enkelt pressa ut så mycket vätska som möjligt ur dina grönsaker, frukter och rotsaker.

Slow juicern fungerar på så sätt att den först krossar frukten och sedan pressar ut saften kraftfullt men långsamt. Detta system gör att juicen innehåller mindre skum och desto mer näringsämnen. Med våra slowjuicers kan du med andra ord pressa en perfekt jucie fylld av nyttigheter. I vårt sortiment har vi flera olika modeller och de är alla mycket funktionella, enkla att använda och rengöra samt ger dig möjligheten att utan krångel njuta av en uppfriskande och smakrik dryck.

Du kan själv välja vilka frukter eller grönsaker du vill pressa och kan på så sätt experimentera fritt och uppfinna nya spännande smaker. En nyttig grön morgonjuice är något som blivit väldigt populärt och recept kan du enkelt hitta både i kokböcker och på nätet. Med hjälp av en råsaftcentrifug får du ut det allra bästa av dina frukter eller bär. Du hittar en riktigt kvalitativ och rejäl råsaftcentrifug från varumärken som Hurom, KitchenAid, Sencor och Philips.

 

 

Populära varumärken

Sortera: 33 / 33 produkter

Populära produkter