Kyla

I denna kategori hittar du våra köksapparater för kylning av både vin och glass! Detta är med andra ord kategorin för dig som är finsmakare av vin eller glass, eller av båda delarna. Här hittar du till exempel alla våra glassmaskiner som hjälper dig att blanda och frysa din egen glass, och vad kan vara en bättre investering inför en varm sommar? Med hjälp av en glassmaskin kan sommarens hetta bli till njutning!

Våra glassmaskiner finns i olika storlekar för att du ska hitta en som passar till ditt kök. En mindre variant kan vi rekommendera dig som vill pröva på det här med att göra egen glass, men som kanske inte har så mycket utrymme i köket. En större variant passar dig som vill ha tillgång till alla glassmaskinens finesser, och för dig som planerar att göra mängder av egen glass i sommar, både till dig och till dina gäster.

I vårt sortiment finns även våra vinkylar, vilket är ett måste för alla vinentusiaster! Med en vinkyl kan du kyla dina finaste vinflaskor och se till att de förvaras vid rätt temperatur och ligger säkert. Olika kylar lämpar sig till olika typer av viner, och vissa har olika inställningar som gör att de passar både till rött och vitt vin. Här nedan hittar du de köksapparater som faller vinentusiaster och glassälskare i smaken!

 

 

Populära varumärken