Övriga kökmaskiner

I denna kategori hittar du alla möjliga typer av köksmaskiner! Är du ute efter en köksapparat med ett unikt användningsområde är det stor chans att du hittar det i denna kategori! Här finns allt från matvåg, pastamaskinvakuumförpackare, till svamptorkar och sifoner.

För dig som är ute efter en kokplatta eller värmeplatta finner du både kokplattor och värmehällar som du enkelt kan ta med till sommarstugan eller på campingsemestern. Klämgrill är även det en produkt som du hittar här hos oss. En klämgrill kan du använda både utomhus och inomhus vilket gör att du kan grilla när du än må känna för det. 

För dig som är i behov av en köksvåg finns de här i olika storlek, design och prisklass. Vi har bland annat en gullig babyrosa, och en smidig x-formad våg som båda skulle passa utmärkt som present. Om du är en popcornälskare som helst väljer popcorn till helgmyset kan vi rekommendera en popcornmaskin. Är du en riktig naturälskare som innan helgmyset varit ute i skog och mark och till exempel plockat svamp så borde du spana in vår smidiga svamptorkare. Denna kategori är verkligen ett smörgåsbord av köksmaskiner, och det är bara att välja och vraka för här finns säkert något som faller dig i smaken!

 

 

Populära varumärken