Matvågar

En matvåg fanns i varje hem redan för 50 år sedan, och idag finns det både analoga och digitala modeller. Fördelen med en digital köksvåg eller dietvåg är att du med stor lätthet och precision få reda på exakt hur många gram maten väger, vilket kan vara av stor vikt om du ska följa ett recept, eller om du följer en särskild diet. En matvåg är bra för både vätskevägning och vägning av råvaror. Vill du ha en liten och smidig köksvåg som du lätt kan ställa i köksskåpet är en digital matvåg ett bra köp. 

Nuförtiden finns det även vågar som kombineras med litermått, vilket är extra smart om du vill veta vikten under tiden som du bakar. Behöver du den som hjälpmedel när du bakar kanske en våg med bunke eller litermått passar dig bäst medan den kost- och träningsintresserade som vill kunna väga upp olika råvaror till sin måltid föredrar en våg med platt yta.

Flera av våra vågar designade i snygg retrodesign i knalliga eller pastelliga färger, som ger ditt kök en snygg 50-talskänsla. Om du vill ha en analog köksvåg i klassisk design så hittar du flera av dessa i retrodesign. Oavsett vilken typ av våg som passar dig bäst hittar du hos oss matvågar och köksvågar för alla smaker.

 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 101 produkter

Populära produkter

Visar 40 av 101 artiklar