Övriga köksapparater

Har du inte hittat vad du letar efter i någon av de ovanstående kategorierna finns det du söker förmodligen här! I denna kategori samlar vi de produkter som inte har någon given plats i någon av de andra kökapparat-kategorierna.

Här kan du också kika in om du vill leta efter unika produkter, letar efter det allra senaste, eller om du vill inspireras av produkter med unika användningsområden. Här hittar du en salig blandning köksmaskiner! Här finns till exempel bakmaskiner såsom bakmaskin och brödmaskin för dig som ständigt är på språng och inte hinner baka, eller för dig som helt enkelt vill unna dig lyxen att vakna upp och få nybakt bröd till frukost- där bakmaskinen gjort allt jobb. Vi har även maskiner som cupcake maker och donut maker för dig som är förtjust i lite sötare bakverk.

För dig som är chokladälskare så hittar du bland annat chokladfontän och chokladsmältare i denna kategori. Är du istället ute efter pizzaredskap hittar du både pizzamaker och pizzajärn här hos oss.

Många av våra produkter i form av stekpannor och grytor kan användas på induktionsplatta, men se till att du läser noggrant i produktinformationen om detta gäller för din produkt innan du använder den på din induktionshäll. Utöver dessa köksapparater hittar du även miniugn, induktionshäll och värmehäll här hos oss på Kitchentime!

 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 97 produkter

Visar 40 av 97 artiklar