Pastamaskiner

Med hjälp av en pastamaskin kan du enkelt laga en italiensk festmåltid i ditt eget kök! Pasta i alla dess former är en av våra mest älskade rätter, och passar både vardag som fest.

Att laga pasta från grunden behöver inte vara särskilt komplicerat alls, och med en kvalitetsmaskin för pasta blir det ännu enklare. Med en pastamaskin kan du laga fettuccine, ravioli eller lasagne som en riktig italienare i ditt eget kök.

Smakskillnaden mellan torkad och färsk pasta är enorm, så imponera på gäster och familj med hjälp av en av våra fantastiska pastamaskiner. Många av våra pastamaskiner har tillbehör som gör att du kan variera pastasort efter tycke och smak, och vi har både elektriska pastamaskiner och manuella maskiner som du kan välja mellan. Vi har flera populära pastaset och pastamaskiner i vårt sortiment. Våra populäraste pastamaskiner kommer från varumärken som: Imperia, Le Zie, Funktion och Judge.

En investering i en pastamaskin skänker återkommande glädje till familj och vänner! Du kan även spana lite extra på våra raviolitillbehör och andra tillbehör som gör att du enkelt kan variera dina pastarätter genom att göra egen ravioli! I vår Pastaskola kan du även läsa om hur du gör din egen pasta.

 

Populära varumärken

Sortera: 38 / 38 produkter

Populära produkter