Vakuumförpackare

En vakuumförpackare är redskapet för dig som vill ha ett bra sätt att spara och bevara dina råvaror! I svenska hushåll slängs det upp till 25kg onödigt matavfall per år, men det finns något som du kan göra för att reducera den siffran! 

Med en vakuumförslutare slipper du slänga lika mycket mat eftersom att vakuumförpackaren håller dina råvaror fräscha upp till fem gånger längre än om du hade förvarat råvarorna på annat vis. En vakumförpackare är dessutom perfekt för marinering av alla sorters kött, fisk och grönsaker.

Med en vakuumförpackare kan du enkelt förpacka din mat tättslutande, vilket gör att du slipper oroa dig för frysskador eller att maten blir dålig för fort. Vakuumförpackaren är inte minst många jägares favorit-apparat, eftersom den gör att köttet blir mörare och godare än om det förvaras i en vanlig plastpåse.

I vårt sortiment hittar du flera olika modeller i olika storlekar, så att du ska hitta en vakuumförpackare som matchar just ditt behov. Här hittar du självklart även olika tillbehör till din vakuumförpackare så som värmepåse och vaakumpåsar!

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 46 produkter

Visar 40 av 46 artiklar