Stavmixers

Här hittar du alla våra olika typer av stavmixers! I vårt sortiment finns allt från originalet Bamix, till enklare modeller. Med en stavmixer kan du bland annat enkelt mixa mat, göra goda röror, göra släta soppor, eller skumma mjölk. Vi har olika stavmixers och stavmixerset där flera skålar och redskap ingår, vilket kan vara ett praktiskt set att köpa för dig som är i behov av mer än själva stavmixern.

I våra stavmixerpaket hittar du bland annat mjölkskummare, litermått, visp och minihackare. Olika set innehåller olika redskap för att du ska hitta ett komplett set som passar dina behov. Om du är ute efter en smidig sladdlös stavmixer så hittar du även detta här hos oss.

Stavmixern är ett smart verktyg som inte tar allt för stor plats i dina kökslådor, och som verkligen kan underlätta din matlagning! 

Stavmixern är en köksapparat som enkelt rengörs, eftersom att mixerdelen med mixerstav oftast är avtagbar och därmed enkel att diska. En klassisk rätt som är ett gott vegetariskt alternativ är potatis-och purjolökssoppan! Den är både god och enkel att göra då du inte behöver fler ingredienser än tre, nämligen potatis, purjolök, och gullök! Sedan tillkommer kryddning efter smak. Med en stavmixer kan du enkelt få till soppans perfekta konsistens!

Om du istället för en klassisk potatis-och purjolökssoppa vill prova på en något mer ovanlig soppa hittar du ett recept på en nässelsoppa i Kitchentime Magazine som vi kan rekommendera.

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 115 produkter

Populära produkter

Visar 40 av 115 artiklar