Steka & Fritera

I denna kategori hittar du produkter för att steka och fritera! Här hittar du bland annat raclettejärn, våffeljärn och fritöser. Dessa tre typer av produkter är perfekta när du vill laga något enkelt och gott på ett litet kick! Det finns olika järn och fritöser i olika storlekar.

En minifritös passar dig som vill spara på arbetsytan i köket, och det utan att snåla på kvalitén! Våra våffeljärn finns även de i olika utformning; runda, fyrkantiga, både stora och små för att du ska hitta ett järn som passar just ditt kök.

Ett raclettejärn kan du använda för att få till en schweizisk klassiker på nolltid, där ost smälts till måltiden och dina gäster blir delaktiga i matlagningsprocessen.

Våffeljärnet har en given plats i de flesta kök, en fritös är inte ett lika vanligt redskap, men är dock ett omtyckt redskap som bidrar till en riktig vardagslyx! Med en fritös kan du laga färska fish n’ chips, fritera falafel, göra hemmagjorda pommes frites, eller experimentera dig fram till en ny friterad favorit!

Populära varumärken