Fritöser

Här hittar du alla fritöser som finns i vårt sortiment. Det man kanske först och främst associerar fritösen med är pommes frites, och visst är det härligt att kunna fritera egna potatisbitar hemma!

Det mesta i matväg går att fritera så låt fantasin flöda! Kanske den konstigaste kombinationen blir det godaste du någonsin ätit? Om du ska tillaga en huvudrätt kan du fritera till exempel kyckling eller räkor, som även ofta kan hittas bland buffén hos kinesiska restauranger.

Du kan även pröva att fritera rotfrukter eller grönsaker. Om du ska bjuda på efterrätt fungerar det även utmärkt att fritera olika frukter. En fritös kan användas till så mycket mer än att förvandla potatis till pommes frites, och ger dina vardagsmiddagar en lyxig känsla. Fritösen fylls först på med olja eller smält fett och sedan är den redo att användas. Innan du lägger i den mat som du vill fritera måste du blanda til en frityr som du täcker råvaran med, sedan är det bara att sätta igång och fritera!

Vill du hitta inspiration till dina kommande friteringsexperiment så finns det oändligt många recept online. Hos oss finns flera olika modeller av fritöser med olika stor kapacitet och olika specialfunktioner; en del är lämpliga för portionsstorlekar och andra har större kapacitet för tillagning av familjemiddagar. En av våra mest populära fritöser är tefal actifry Express. Du hittar alla våra olika fritöser här nedan!

 

Populära varumärken

Sortera: 33 / 33 produkter