Värma & koka

I denna kategori hittar du köksmaskiner som hjälper dig att värma, koka och tina din mat på ett litet kick! Dels hittar du våra mikrovågsugnar här, numera en av kökets mest oumbärliga apparater för att micra olika typer av råvaror och färdiga rätter till vardags. Våra mikrovågsugnar finns i olika storlekar och med olika design och prestanda.

I denna kategorin finner du även riskokare och bakmaskiner för dig som vill effektivisera middagsmatlagningen. Hur irriterande är det inte att råka bränna vid riset då det kokas i en vanlig kastrull? Med en riskokare häller du enkelt i ris, vatten och salt, och låter sedan riskokaren göra jobbet åt dig! 

I denna kategori hittar du även vattenkokare av alla dess slag. Vattenkokare har gått från att enbart varit funktionella till att även fylla funktionen av en snygg inredningsdetalj.

Hos oss finns vattenkokare med vackra blommönster, i klara färger, och med modern utformning. Här nedan finner du förutom riskokare, microvågsugnar, och vattenkokare även våra populära svamptorkar och övriga köksapparater som har fått fina omdömen! Klicka gärna in på våra produkter och läs om vad andra tycker om produkten för att få tips och råd inför ditt köp!

 

 

Populära varumärken